Misztikus illatok

Misztikus illatok

Miben jó egy parfümőr igazán?

2021. június 02. - Aroma Lab

untitled_design.png

  'Amikor nosztalgikus hangulatban vagyok, gyerekkorom önfeledt pillanatai jutnak eszembe. Remek világ volt, a mama illatával, ahogyan a hajamat fésülgette és copfba kötötte. Ezeket örökre így raktároztam el.' - Mándics Anna, parfümőr

 

Ha dolgozom, -egyszerre több illaton is- szeretem ezeket az emlékeket felidézni, kicsit újra gyermeknek érezni magam. A parfüm maga is egy nosztalgikus "érzés". Nem bírsz nem visszaemlékezni rá, csak elsodor egy másik időbe. Én párhuzamos idősíkban alkotok illatokat, mert odafigyelek a környezetemre, és az érzésekre, amik megszólítanak. Számomra az illatok képesek erre a leghatározottabban!-, hogy a határaimat időben és térben meghaldjam.

 Akik haladnak a korral, és alkotni is vágynak, pár órányi szagolgatással az emlékezetükből teremthetnek meg varázslatos hangulatot. Sőt, akik még több időt töltenek az illatok különleges atmoszférájában és nyitottabbak a megfoghatatlan dolgokra, ellátogatnak egy szakemberhez, hogy megtudják mit jelenthetnek számukra az illatok. Az embereket az illatok közelebb hozzák az érzésekhez. A parfümőr kezei között senki nem fogja magát  elveszettnek érezni az illatok világában. És még egy érv, ami az illatok mellett szól: egyszerűen nem tudunk elmenni egy virágüzletből kiáradó illatkavalkád előtt az utcán sétálva, vagy egy levendula mező mellett az autóúton, anélkül, hogy ne jutna eszünkbe valamilyen gondolat.

 Egy illat workshop a személyiség alternatív kifejezése a modern világunkban. Ehhez adott egy helyszín, az Aroma Lab, ahol megismerheted az illatok egyedülálló tulajdonságait. Itt azokat az illatokat szagolhatod meg, amik a világ minden táján kiváló minősítést kaptak.

img_3136.jpg

"Mindent értékelek parfümőrként, legfőképpen a természetet"

 

Az Aroma Lab egy olyan hazai márka, ahol mi tudatosan nem használjuk azokat a parfüm alapanyagokat, amik hosszú távon károsítják, a vízi élővilágot, és az óceánokat. A természet kisajátítása helyett ezeket az esszenciális olajokat tudatos felhasználás ösztönzésével szeretnénk megismertetni és megszerettetni mindenkivel. 

https://www.aromalab.hu/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aromalab.blog.hu/api/trackback/id/tr8216580018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása